O nama

Ako Vas se dojmila naša Opatija bajna i njena okolica, a u potrazi ste za nekretninom, na pravoj ste adresi! PREMIUM NEKRETNINE predstavlja licenciranu agenciju u prometu nekretnina čiji se Ured nalazi na adresi M.Tita 162/3 u samom centru Opatije, na daleko poznatoj Slatini.

Agencija djeluje odnedavno na tržištu nekretnina, međutim glavnu polugu čini iskustvo te znanja i vještine prodaje koje krase vlasnika agencije, koji jako dobro poznaje stanje na tržištu nekretnina, a svojom profesionalnošću, individualnim pristupom, maksimalno teži udovoljiti potrebama klijenata, kako s jedne, tako i s druge strane. Potpisnici smo Kodeksa etike u poslovanju posrednika u prometu nekretnina (u sklopu HGK).

U ponudi imamo razne nekretnine – od eksluzivnih kuća i stanova, kamenih vila, apartmana i zemljišta, na čitavoj Opatijskoj Rivijeri i Kvarneru, Crikveničko-Vinodolskoj Rivijeri, Istri, Gorskom kotaru, otocima Krku, Cresu, Lošinju te gradu Rijeci.

Tražite li povjerenje i sigurnost u kupoprodaji nekretnina na navedenim područjima, provjerite našu ponudu i napravite taj korak, jer svakim Vašim korakom, koračamo i mi!

Očekujemo Vas u našoj lijepoj Opatiji bajnoj!

...više o vlasniku agencije